Kiemeltfelhasználó-kezelés

Kihívások

Célkeresztben a kiemelt felhasználói fiókok

Célkeresztben a kiemelt felhasználói fiókok

A hackerek folyamatosan fejlesztik módszereiket, hogy hozzáférjenek az Ön rendszereihez és adataihoz. Ezt sok esetben a kiemelt felhasználói fiókok megszerzésével érik el: a közelmúlt elhíresült esetei közül szinte mindig ezeket törték fel, hogy hozzáférjenek a kritikus rendszerekhez.

Túlburjánzó komplexitás

Túlburjánzó komplexitás

Egy incidens során csökkentheti a károkat olyan megoldások bevezetésével, amelyek biztonságos, hatékony és a törvényi előírásoknak is megfelelő hozzáférést biztosítanak a kiemelt fiókokhoz. Azonban, a hagyományos kiemeltfelhasználó-kezelő (Privileged Access Management, PAM) megoldások egyet jelentenek a komplex architektúrával, a hosszadalmas bevezetéssel és a nehézkes kezeléssel.

Megoldások

Kiemelt fiókok kezelése biztonságosan és átláthatóan

Kiemelt fiókok kezelése biztonságosan és átláthatóan

Megoldásunk csökkenti a biztonsági kockázatait, és segíti a törvényi megfelelést a kritikus üzleti adatokhoz és alkalmazásokhoz való adminisztrátori hozzáférés ellenőrzésével, felügyeletével, elemzésével és kezelésével. Szükség esetén a jelszavak automatikusan rendelkezésre állnak, illetve hozzáférés-delegálással korlátozható az adminisztrátorok hozzáférése a legkisebb jogosultság elve alapján. Minden kiemelt felhasználói tevékenység rögzíthető, illetve minden billentyűleütés valós időben naplózható és elemezhető, így az ismeretlen fenyegetések azonnal felismerhetők és elháríthatók.

Balasys szolgáltatások

Balasys szolgáltatások

A Balasys tanácsadási szolgáltatása segít Önnek feltérképezni a kiemelt hozáférések kezelésével kapcsolatos hiányosságait, és összeállítani a megfelelő megoldást. Bevezetési szolgáltatásunkat teljes mértékben az Ön igényeihez tudjuk igazítani, tréningjeink segítségével pedigtovább növelheti IT-csapata hatékonyságát. Ha további támogatásra van szüksége, az üzemeltetés kapcsán is fordulhat hozzánk.

A megoldás főbb előnyei

Minimalizálja egy lehetséges biztonsági incidens által okozott kárt

Teljesíti az adminisztrátori szerepkörhöz kapcsolódó szabályozói előírásokat

Felderíti a magas kockázatú felhasználókat és a szokatlan eseményeket

Egyszerűsíti és automatizálja a kiemeltfelhasználó-kezelést

Személyre szabott tanácsadás

Gyors, rugalmas bevezetés

Magyar és angol nyelvű műszaki támogatás

Oktatás