JOGOSULTSÁGKEZELÉS

Kihívások

Szigetszerű alkalmazások

Szigetszerű alkalmazások

A hagyományos jogosultság- és hozzáférés-kezelő rendszerek (Identity and Access Management, IAM) bevezetése és üzemeltetése költséges és nehézkes feladat, a legtöbb IT-osztály számára nagy terhet jelent. Hogy a különböző szervezeti egységek IAM-igényeit kielégítse, az IT gyakran szigetszerű alkalmazásokat használ, és manuális folyamatokkal kényszeríti ki a házirendet.

Túl sok jogosultság

Túl sok jogosultság

Az üzleti oldal kérésére a felhasználók sokszor túl sok jogosultságot kapnak, többet, mint amennyi a munkájuk elvégzéséhez szükséges. Ez a gyakorlat nemcsak a biztonsági kockázatokat növeli nagymértékben, hanem a törvényi előírásokkal is ellentétes lehet.

Megoldások

Egységes jogosultságkezelő rendszer

Egységes jogosultságkezelő rendszer

Jogosultság- és hozzáférés-kezelési megoldásunkkal egységesítheti a biztonsági irányelveket és kielégítheti governance szükségleteit is. Egységes alapot teremtve meglévő IAM-rendszereihez képes lesz összes felhasználóját, adatát és kiemelt hozzáférését átláthatóan, biztonságosan és szabályozottan kezelni, legyenek ezek a saját eszközein vagy a felhőben.

Balasys szolgáltatások

Balasys szolgáltatások

A Balasys tanácsadási szolgáltatása segít Önnek feltérképezni az IAM terén felmerülő hiányosságait, és összeállítani a megfelelő megoldást. Bevezetési szolgáltatásunkat teljes mértékben az Ön igényeihez tudjuk igazítani, tréningjeink segítségével pedig tovább növelheti alkalmazottai hatékonyságát. Ha további támogatásra van szüksége, az üzemeltetés kapcsán is fordulhat hozzánk.

Az IAM-megoldás főbb előnyei

Hozzáférés-kezelés a kéréstől a teljesítésig, legyen szó helyi eszközről, felhő vagy hibrid erőforrásról

Csökkenti a kockázatokat a legkisebb jogosultság elvének alkalmazásával

Eleget tesz az audit elvárásoknak a felhasználói tanúsítási és újratanúsítási folyamatokkal

A már meglévő befektetéseire és IAM-infrastruktúrájára épül

Személyre szabott tanácsadás

Gyors, rugalmas bevezetés

Magyar és angol nyelvű műszaki támogatás

Oktatás